Skoči na glavno vsebino

Na podružnici Brezje so nas obiskali hišni ljubljenčki

Na deževno četrtkovo jutro, ko smo še vsi malo zaspani stopali po hodniku naše podružnične šole Brezje, nas je pričakal prav poseben zvok, ki ga nismo vajeni. Le od kod prihaja, smo se spraševali. Kmalu smo ugotovili, da se zvok sliši iz učilnice 3. C. Ko smo odprli vrata, nas je pričakala prav posebna gostja. Učiteljica je v šolo pripeljala svojo psičko Ajšo. Zelo se nas je razveselila. Z nami je hotela deliti vsako vragolijo, ki jo je poznala. Z njo smo preživeli ves dopoldan. Psička Ajša nam je obljubila, da nas še kdaj obišče, saj se je v naši družbi zelo dobro počutila.

Včeraj in danes smo pa učenci pripravili prav posebno presenečenje. Včeraj so nas obiskali naši manjši in malo večji štirinožni prijatelji. Bili so zelo veseli vseh otrok in bi kar ostali v naši družbi ter se z nami igrali in cartali. Današnji dan smo pa imeli možnost pobliže spoznati bradato agamo, želvo in paličnjake. Naša sošolka pa je poskrbela tudi za “mehkejše” cartanje. Pripeljala je svojo mačko.

Zadnji dnevi v našem razredu so bili nekaj posebnega, čudovitega. Spoznali smo marsikaj novega. Želimo si, da bi še kdaj doživeli kaj podobnega.

(Skupno 148 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost