Skoči na glavno vsebino

Brainobrain 2023

Slika 1. Festival veščin – Brainobrainfest 2023

Na Festivalu veščin – Brainobrainfest 2023 tekmovalo več kot 400 otrok, 79 samo iz mariborskega centra, med njimi tudi naš učenec PAVLE LEKIĆ iz 2. C.

Več kot 400 otrok in vsaj še enkrat toliko staršev se je zbralo na 3. Festivalu veščin – Brainobrainfestu na Gospodarskem razstavišču, kjer so se otroci med 4. in 14. letom pomerili v hitrostnem računanju. Vse zbrane, med katerimi sta bila tudi veleposlanica Indije v Republiki Sloveniji, nj. Eksc. ga. NAMRATA S. KUMAR in priljubljeni igralec, državni prvak v pomnjenju, NIK ŠKRLEC, so navdušili s prikazom čudovitih umskih sposobnosti, ki jih osvojijo v programu Brainobrain.

Mariborski brainobrainovci so tudi letos poskrbeli za izjemne rezultate.

Udeleženci tekmovanja vsako leto priprave nanj začnejo že več tednov prej, sama udeležba pa jim služi kot koristna povratna informacija, o tem koliko in kako hitro napredujejo, hkrati pa doseženi rezultati predstavljajo odlično nagrado za vložen trud in delo ter motivacijo za nadaljnje sodelovanje, izboljševanje in doseganje ciljev. Tako se otrokom približa tudi vrednote kot so osredotočenost, trud, delo in disciplina. Eden izmed glavnih in najpomembnejših prizadevanj Brainobrainfesta je otrokom približati dejstvo, da je tudi tekmovanje s samim sabo in nenehno izboljševanje sebe ter svojih sposobnosti zelo pomembno.

Iz mariborskega centra se je tekmovanja udeležilo kar 79 otrok in so se, tako kot že prejšnja leta, znašli v samem vrhu tekmovanja. Dosegli so izjemne rezultate, priborili so si kar 11 najvišjih odličij Champion, 21 zlatih medalj in 21 srebrnih.

VEČ O PROGRAMU:

Spletna stran: www.brainobrain.si

(Skupno 77 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost