Skoči na glavno vsebino

»Hura, prosti čas« ponovno na naši šoli

Na OŠ Draga Kobala se bo tudi v tem letu izvajal športni program »Hura, prosti čas«, ki je brezplačen za učence in se sofinancira iz Zavoda za šport RS Planica. Zainteresirani učenci bodo tako imeli možnost aktivno in na športen način preživeti del svojega prostega časa. Program, ki se bo izvajal v telovadnici in na zunanjih športnih površinah naše šole.

V tem letu bo program »Hura, prosti čas« potekal v treh delih:

  • Športno gibalne aktivnosti ob koncih tedna (sobota 20. 5. 2023, sobota 27. 5. 2023, sobota 10. 6. 2023 ter sobota 17. 6. 2023)
  • Program ob pričetku poletnih počitnic (od 26. 6. 2023 do 7. 7. 2023)
  • Program ob zaključku poletnih počitnic (od 25. 8. 2023 do 31. 8. 2023)

Na izbranih programih (učenec se lahko udeleži vseh) bodo otroci lahko izbirali med različnimi športnimi vsebinami: igrami z žogo, badmintonom in namiznim tenisom, dvoranskim hokejem, športnim plezanjem, akrobatiko, naravnimi oblikami gibanja, slackline-u, orientaciji, kolesarjenju, rolanju in igri golfa. Preko športa se bodo družili s svojimi sovrstniki, se preizkusili v različnih športih in razvijali svoje gibalne sposobnosti. Za pestre športne programe ter za varno izvajanje le-teh bodo skrbeli športni koordinatorji.

Podrobni urnik izvajanja posameznega programa bo nekaj dni pred izvedbo objavljen na spletni strani naše šole. Vabljeni k čim večji udeležbi.

Športaj z nami tudi ti.

Še nekaj foto utrinkov iz prejšnih druženj:

(Skupno 190 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost