Skoči na glavno vsebino

Kobaleki v Londonu

Danes zgodaj zjutraj smo se 41 učencev z učitelji odpravili v London. Sporočamo, da smo srečno pristali in že čakamo pred hotelom. Javljanje na našem potepu sledi.

Odložili prtljago in se podali na potep po mestu. Ogledali smo si Naravoslovni in Tehnični muzej, se sprehodili do Hyde parka, potem pa na večerjo in proti hotelu. Vsi smo v hotelu prijetno utrujeni in polni prvih vtisov komaj čakamo na nov dan.

Zbudili smo se v novo jutro. Čaka nas ogled mesta. Po zajtrku smo se odravili na vlak in v center mesta.

Kljub slabemu vremenu smo si ogledali center Londona, se sprehodili do Westminterske palače, si ogledali menjavo straže, obiskali Narodno galerijo, Greenwich. Pipeljali smo se z ladjo po reki Temzi in napolnili trebuščke v enem od londonskih pubov. Po večerji smo se vrnili nazaj v hotel. Verjamemo, da smo z dobro voljo odgnali slabo vreme.

Zbudili smo se v oblačno jutro. Dež smo pregnali in se odpravili v mesto. Po krajšem potepu po mestu in kosilu smo obiskali Madame Tussauds, kjer smo se prelevili v filmske junake, se slikali s kraljevo družino in spoznavali svet voščenih lutk. Po ogledu muzeja voščenih lutk smo se odpravili na tržnico in zvečer po večerji še nočni utrip Londona. Žal nam je, da se naše potovanje počasi končuje, a polni novih vtisov pričakujemo nov dan.

Po sprehodu po mestu in ogledu London eye smo se odpravili proti letališču in nazaj v Slovenija. vrnili smo se v zgodnjih jutranjih urah polni novih vtisov in čudovitih doživetij.

(Skupno 1.066 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost